Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Na het reserveren van een les of een strippenkaart volgt de bevestiging tezamen met de privacyverklaring en de algemene voorwaarden. Deze ontvang ik graag voor akkoord retour voorafgaand aan de eerste les.

Bij het volgen van een les(sen) dient u, voorafgaand aan de eerste les, het totaalbedrag over te maken op rekeningnummer dat in de factuur staat vermeld.

Ben je verhinderd?

Bij een 5-lessenkaart kun je 1 keer afzeggen. Bij een 10-lessen kaart kun je twee keer afzeggen.

 

Indien door overmacht vanuit Maanlicht Kinderyoga de les geen doorgang kan vinden: bijvoorbeeld bij ziekte, zal ik u zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en de afspraak verplaatsen of inhalen.

 

Privacy

Dit is de privacyverklaring van “Maanlicht Kinderyoga”. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regelt wat er allemaal is toegestaan bij het verwerken van persoonsgegevens.

Persoonsgegevens als adres- en emailgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van facturen en bevestigingen van de kinderyogalessen.

Alles wat ik bespreek tijdens de kinderyoga met uw kind vertrouwelijk blijft. Waarbij ik me wel bewust blijf of de veiligheid van uw kind of een ander niet in het geding is door de informatie die hij/zij met mij deelt.

 

Contact

Voor inschrijven vul het onderstaand formulier in.

 

Locatie:

Johannes de Bekastraat 10

3514VM Utrecht

E-mail: info@maanlicht.nl

Telefoon: 0653906854

Instagram: maanlicht_kinderyoga

Facebook: Maanlicht Kinderyoga

 

KvK: 74677918

BTW: NL002276490B03