Algemene voorwaarden

Na het reserveren van een les, module of workshop stuur ik een bevestiging, de privacyverklaring en de algemene voorwaarden. Deze ontvang ik graag voor akkoord retour voorafgaand aan de eerste les.

Bij het volgen van een les(sen) dient u, voorafgaand aan de eerste les, het totaalbedrag over te maken op rekeningnummer dat in de factuur staat vermeld.

Indien door overmacht vanuit Maanlicht Kinderyoga de les niet kan doorgaan bijvoorbeeld bij ziekte, zal ik u zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en de les verplaatsen of inhalen.

Bij corona klachten in het gezin brengt u uw kind niet naar de les. Dit om de gezondheid van de andere kinderen en mijzelf te waarborgen. Maanlicht Kinderyoga volgt de richtlijnen van RIVM.

 

Privacy

Dit is de privacyverklaring van “Maanlicht Kinderyoga”. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regelt wat er allemaal is toegestaan bij het verwerken van persoonsgegevens.

Persoonsgegevens als adres- en emailgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van facturen en bevestigingen van de kinderyogalessen.

Alles wat ik bespreek tijdens de kinderyoga met uw kind vertrouwelijk blijft. Waarbij ik me wel bewust blijf of de veiligheid van uw kind of een ander niet in het geding is door de informatie die hij/zij met mij deelt.

 

Contact

Voor inschrijven vul het onderstaand formulier in.

 

Locatie:

Johannes de Bekastraat 10

3514VM Utrecht

E-mail: info@maanlicht.nl

Telefoon: 0653906854

Instagram: maanlicht_kinderyoga

Facebook: Maanlicht Kinderyoga

 

KvK: 74677918

BTW: NL002276490B03