Algemene voorwaarden

Na het reserveren van een coachprogramma of workshop stuur ik een bevestiging, de privacyverklaring en de algemene voorwaarden. Deze ontvang ik graag voor akkoord retour voorafgaand aan de eerste sessie.
Bij het volgen van een coachprogramma of workshop dient u, voorafgaand aan de eerste sessie, het totaalbedrag over te maken op rekeningnummer dat op de factuur staat vermeld.
Indien door overmacht vanuit Maanlicht Kinderyoga de sessie niet kan doorgaan bijvoorbeeld bij ziekte, zal ik u zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en de sessie verplaatsen of inhalen.

Bent u verhinderd? Dan verzoek ik u minimaal 48 uur voorafgaand aan de sessie te annuleren per e-mail of telefoon. Vanwege corona is het niet altijd mogelijk om tijdig te annuleren. Normaliter kunt u 48 uur van tevoren annuleren zonder annuleringskosten. Dit is tijdelijk verkort naar 8 uur. Indien u binnen 8 uur voorafgaand aan de afspraak wilt annuleren behoud ik het recht om de sessie volledig in rekening te brengen.

Maanlicht Kinderyoga volgt de richtlijnen van RIVM omtrent corona.

Privacy

Dit is de privacyverklaring van “Maanlicht Kinderyoga”. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regelt wat er allemaal is toegestaan bij het verwerken van persoonsgegevens.
Persoonsgegevens als adres- en emailgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van facturen en bevestigingen van de kinderyogalessen.
Alles wat ik bespreek tijdens de kinderyoga met uw kind blijft vertrouwelijk. Waarbij ik me wel bewust blijf of de veiligheid van uw kind of een ander niet in het geding is door de informatie die hij/zij met mij deelt.

Contact

Voor inschrijven  en overig contact, klikt u op de knop naar ons contactformulier.

E-mail: info@maanlicht.nl

Telefoon: 0653906854

Instagram: maanlicht_kinderyoga

Facebook: Maanlicht Kinderyoga

 

KvK: 74677918

BTW: NL002276490B03